Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Cinderella kussens kopen? | Topkwaliteit | Sleepcool.nl : Climsom

Koop regelmatig nieuwe kussens voor uw bed.

Vier criteria om te bepalen of de tijd gekomen is om nieuwe kussens te kopen:

* U wordt wakker met een stijve nek

* U schudt uw kussen op in de loop van de nacht

* U vouwt uw kussen door midden voor u gaat slapen

* U weet niet meer wanneer u voor het laatst een nieuw kussen hebt gekocht

Brede keus Cinderella kussens

 

Het bedrijf Cinderella heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van beddengoed, wat goed is terug te zien in de kwaliteit van de producten. Cinderella bedding is erg bekend in de ‘beddengoedbranche’. Bij de consumenten is Cinderella bedding vooral populair om haar hoogwaardige kwaliteit en schappelijke prijzen.


Cinderella kussens kopen

 

Voor een goede nachtrust is een goed kussen natuurlijk van essentieel belang. Daarom bieden wij bij Sleepcool uitsluitend producten van topkwaliteit aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u van een goede nachtrust kunt genieten en uitgerust wakker wordt. In onze collectie Cinderella kussens vindt u verschillende kussensoorten. Op deze manier vindt u altijd een kussen dat past bij uw wensen. Bij Sleepcool vindt u kussens in allerlei soorten en maten. Naast de speciaal ontwikkelde orthopedische kussens kunt u ook de zachtheid van uw kussens bepalen. Sommige mensen vinden het namelijk fijn om lekker weg te zakken in het kussen maar er zijn ook mensen die meer baat hebben bij een kussens dat steviger is. Het voordeel van Cinderella bedding is dat alle producten een duurzame kwaliteit hebben, wat betekend dat de producten lang mee gaan en hun originele kleur lang vast houden.

 

Sleepcool

 

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Voor de koelte raden wij u aan om een Cool kussen aan te schaffen dat u op uw hoofdkussen legt. Kijk daarvoor bij cool slapen naar de Coolpad en de Chillows.

Sorteren op:

  

Mini Climsom kussen voor hoofd of voeten

Mini Climsom kussen voor hoofd of voeten Mini Climsom kussen voor hoofd of voeten Mini Climsom kussen voor hoofd of voeten Mini Climsom kussen voor hoofd of voeten
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 5 werkdagen

€ 314,95

  

Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original)

Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original)

Levertijd 3 werkdagen

€ 46,95