Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Hoeslakens zijn er in heel veel maten, materialen en kleuren. Omdat er tegenwoordig veel boxspring matrassen worden verkocht, vaak met toppers, die ook nog individueel verstelbaar zijn ( soms zowel het boveneinde als het voeteneinde ) zijn er ook hoeslakens voor toppers van verschillende dikte. De tweepersoons hebben vaak een (dubbele ) split of bi-inkeping.

Veel gebruikte materialen zijn (Eko) katoen, satijn, flanel en jersey. Maar ook zijn er lakens te krijgen in het luxe linnen.

Satijn is een weeftechniek waarbij garens heel dicht op elkaar geweven worden waardoor het weefsel soepel wordt. De onderkant is dof maar de bovenkant is glanzend door de losliggende inslagdraden. Satijnen hoeslakens hebben daardoor een luxe uitstraling.

Flanellen hoeslakens zijn gemaakt van opgeruwd en dichtgeweven 100 % katoen. Heerlijk slapen in de winter.

Echte jersey is katoen gebreid in de rechts-links binding. De stof wordt veel gebruikt omdat ze vanwege de rekbaarheid iets makkelijker om diverse formaten past.

Omdat er zo een grote keuze is hebben de Nederlandse leveranciers ( wij werken met Damai en Cevilit ) vaak geen voorraden kant en klaar product meer maar maken zij de hoeslakens op bestelling. Ook als de maten er niet bij staan is wat u nodig hebt ( bijvoorbeeld voor boot of caravan ) vaak wel te maken. Vraag informatie en een offerte.

Sorteren op:

  

Keops linnen laken

Keops linnen laken Keops linnen laken Keops linnen laken
Verkrijgbaar in maten 180x290240x310270x325

Levertijd 21 werkdagen

€ 209,95

  

Sonata linnen laken

Sonata linnen laken Sonata linnen laken
Verkrijgbaar in maten 270x300

Levertijd 21 werkdagen

€ 174,95