Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Vellux dekens | Geschikt voor Carapatiënten | Sleepcool.nl

Vellux antiallergische dekens

 

Sleepcool heeft een uitgebreid assortiment aan dekens en speciale dekens die geschikt zijn voor carapatiënten en personen met een (huid)allergie. De speciale dekens worden van Vellux gemaakt, een zeer licht materiaal dat goed isoleert. Het materiaal bestaat uit twee lagen polyurethaan foam met daartussen een geweven structuur die de deken sterkte en duurzaamheid geeft. Daarnaast neemt de structuur veel warmte op en voelt het als fluweel aan doordat het voorzien is van miljoenen microvezels.

 

Vellux babydeken en volwassenen deken

 

Veel mensen zien Vellux dekens als dekens voor baby’s. Bij Sleepcool beschikken wij echter ook over een Vellux deken speciaal voor volwassenen. De Vellux dekens kunt u op een hoge temperatuur wassen zodat huisstofmijten gedood worden. Het voordeel van de Vellux dekens is dat het een duurzame kwaliteit heeft waardoor de deken er na vele wasbeurten nog steeds gloednieuw uitziet.

Daarnaast is de deken veilig door onder ander haar grote luchtdoorlaatbaarheid en doordat de deken voldoet aan de eisen van het Convenant Brandveiligheid en Nachtkleding.

 

Naast de geschiktheid voor carapatiënten en mensen met een huidallergie is de Vellux deken ook uitermate geschikt voor baby’s. De dekens zijn licht en luchtig waardoor de baby geen druk van de deken op zich zal hebben en kan genieten van de warmte die de deken te bieden heeft. De Vellux dekens hebben standaard klittenband zodat elke enkele dekens ook als duo dekens kunnen worden gebruikt. Dat is praktisch als u bijvoorbeeld in de winter 2 dekens wilt gebruiken.

 

Uw Vellux deken bij Sleepcool!

 

Voor meer informatie over de Vellux deken verwijzen wij u naar het onderstaande document van onze leverancier Pretura. Heeft u aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op.  

 

Sorteren op:

  

Vellux babydeken duo (anti-allergisch)

Vellux babydeken duo (anti-allergisch) Vellux babydeken duo (anti-allergisch)
Verkrijgbaar in maten 100x135120x150

Levertijd 21 werkdagen

€ 79,95

  

Vellux (anti-allergische) deken voor volwassenen

Vellux (anti-allergische) deken voor volwassenen
Verkrijgbaar in maten 135x200200x200220x240

Levertijd 3 werkdagen

€ 74,95