Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Dekbedovertrekken kopen ? Altijd de mooiste collectie bij Sleepcool. : Blanc des Vosges

Wat is belangrijk als u een dekbedovertrekset kiest? In de eerste plaats natuurlijk dat uw slaapkamer ervan opfleurt en dat het past bij het meubilair. Wij verkopen dekbedovertrekken in alle mogelijke dessins en ook in effen kleuren . Ook materiaal en kwaliteit zijn heel belangrijk, een dekbedovertrek moet er niet alleen mooi uitzien als het net uit de verpakking komt, maar na een aantal wasbeurten moet het  nog steeds  prachtig  blijven.

Bij SleepCool besteden we veel aandacht aan kwaliteit, het is voor ons het allerbelangrijkste criterium. U betaalt misschien wat meer en U moet iets langer wachten op uw product dan bij een prijsvechter, maar U zult veel langer plezier hebben van uw dekbed.

We verkopen dekbedovertrekken van o.a. katoen, satijn, flanel en linnen in alle prijsklassen.

Satijn is een weeftechniek waarbij garens heel dicht op elkaar geweven worden waardoor het weefsel soepel wordt. De onderkant is dof maar de bovenkant is glanzend door de losliggende inslagdraden. Satijnen dekbedovertreksets hebben daardoor een luxe uitstraling.

Flanellen dekbedovertreksets zijn gemaakt van opgeruwd en dichtgeweven 100 % katoen. Heerlijk slapen in de winter.

Linnen dekbedovertreksets worden gemaakt van vlas. De vlasteelt is milieuvriendelijk, vereist maar weinig meststoffen en pesticiden en behoeft geen irrigatie. Het feit dat we hier met een natuurvezel te maken hebben maakt dat de stof anallergisch is en voor een thermisch regelend effect zorgt, waarbij de stof in de winter warmte vasthoudt en in de zomer fris aanvoelt en ademend werkt.

De linnen dekbedovertreksets van gewassen vlas zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, u zult er uw slaapkamer ook een authentieke en kostbare look mee kunnen geven en dat zonder het te moeten strijken of enige andere inspanning te moeten leveren. Vlas ziet er chic uit en kreukt met elegantie. Wasbeurt na wasbeurt zal het bovendien een diepere kleur krijgen, soepeler worden en nog meer charme uitstralen.

Naast het uitgebreide assortiment van Damai en Cinderella hebben we ook  dekbedovertreksets van VT en House in Style, maar we importeren ook uit Frankrijk (Blanc des Vosges, Alexandre Turpault, Nina Ricci, Essix, Designers Guild en Catamini)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.