Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Cinderella dekbed? | Comfortabel en duurzaam | sleepcool.nl

Cinderella dekbed kopen?

 

Bent u op zoek naar dekbedden van Cinderella? Dan bent u bij Sleepcool aan het juiste adres! Onze collectie beschikt namelijk over het complete aanbod aan Cinderella dekbedden. De dekbedden zorgen voor optimaal comfort en natuurlijk ook voor een goede nachtrust. Tegenwoordig zijn 4-seizoenen dekbedden erg in trek. Dit is ook begrijpelijk omdat het 4-seizoenen dekbed het hele jaar kan worden gebruikt! Het dekbed bestaat uit 2 delen: Zomerdekbed, Voor- en najaar dekbed. Het zomerdekbed heeft een lichter vulgewicht als het voor- en najaar dekbed. Het voordeel van deze 2 dekbedden is dat u ze gemakkelijk samen kunt voegen waardoor het dekbed ook geschikt wordt voor de koude winterdagen.


Heerlijke, comfortabele dekbedden voor ieder seizoen

 

Zoals gezegd beschikken wij over het complete aanbod aan Cinderella dekbedden. Bij ons vindt u de beste dekbedden in alle maten. De prijzen lopen erg uiteen dus in welke prijsklasse u ook zoekt, u vindt altijd een dekbed dat voldoet aan al uw wensen. Één van onze populaire dekbedden is het Donzen dekbed Soul. Het dekbed is geschikt voor 4-seizoenen en is 90% gevuld met eenden dons en 10% met zachte veertjes. Deze combinatie wordt ook wel licht vederige dons genoemd en zorgt voor de ultieme nachtrust. Onze leverancier Cinderella garandeert dat er geen materiaal van ‘levende pluk’ in hun producten is verwerkt

 

Zomerdekbedden en meer!

 

Er zijn ook veel mensen die in de zomer ook nog graag onder een dekbed slapen. Speciaal voor deze mensen zijn er zomerdekbedden ontwikkeld, zoals Bamboo en Printempo.

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Sorteren op: