Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Koel Slapen? | Bed artikelen voor een koele slaap | Sleepcool.nl : 35x55

Koel Slapen? | Sleepcool.nl

 

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Maar veel mensen hebben last van warmte. Dat kan zijn omdat ze zelf veel warmte uitstralen maar het geldt bijvoorbeeld ook voor vrouwen in de overgang die last hebben van opvliegers of voor mensen met bepaalde ziektes.

Sleepcool heeft zich gespecialiseerd op koel slapen. Een koel oplegkussen helpt al behoorlijk, we hebben daar meerdere soorten van : de Chillow, het Coolpad maar ook het Climsom hoofdkussen. 


Chillow

 

De chillow is een koel oplegkussen die u behoorlijk kan helpen voor een koele nachtrust. Het kussen is gevuld met speciale gel die warmte opneemt en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een koele temperatuur. Het koele hoofdkussen is te verkrijgen in verschillende soorten: Chillow en het Coolpad en Coolpad Crystal kussen. Er is dus altijd een kussen dat bij u past!

 

Climsom

 

Voor de mensen die last hebben van een oncomfortabele, warme of koude matras is er de Climsom. Deze watergekoelde matrastopper zorgt ervoor dat uw matras altijd de tempratuur heeft die u wenst. Het unieke aan deze matras is dat u de temperatuur kouder en warmer kunt instellen waardoor de Climsom zowel in de winter als in de zomer perfect te gebruiken is. U mag hem 30 dagen uitproberen.

Er is nu ook een Climsom hoofdkussen. Deze is watergekoeld en de temperatuur blijft daardoor de hele nacht behouden.

 

Aerosleep producten kopen

 

Als transpiratie ook een factor is kunnen we u de kussens en matrasdekken van Aerosleep aanraden. Door gebruik te maken van een luchtdoorlaatbare 3d-honingraatstructuur wordt een maximale luchtcirculatie gerealiseerd. 

 

Voor vragen of meer uitleg kunt u ons altijd bereiken op 072-5325751 of mailt u ons op informatie@sleepcool.nl

 

Sorteren op:

  

Coolpad kussen

Coolpad kussen
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 3 werkdagen

€ 42,95