Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Comfortabel slapen? Alleen met Sleepcool.nl!

Slapen is één van de belangrijkste elementen van het menselijk bestaan, nodig voor het lichaam en de hersenen om te rusten en te herstellen. Om goed te slapen zijn een aantal factoren van belang, factoren die per individu een verschillende invulling nodig hebben. Sleepcool wil helpen bij het invullen van sommige factoren.

Mensen verschillen qua behoefte aan zachtheid van matras en kussen, qua warmte die zij nodig hebben om lekker te slapen maar ook qua warmte die zij zelf uitstralen, qua transpiratie en qua behoefte aan comfort en uiterlijk.

Wat kussens betreft zijn er verschillende vormen en ook verschillen in de zachtheid. Wij verkopen meer dan 15 verschillende kussens van Cinderella.

Wat de warmte betreft zijn er grote verschillen tussen de seizoenen in Nederland en België die in onze cultuur niet worden weggepoetst door het gebruik van air conditioning maar juist worden geaccepteerd door de gewoonte  van velen om met open ramen te slapen.  En er ontstaan ook verschillen door een andere productie van warmte door de slaper. Tenslotte hebben mensen, ook partners,  vaak niet dezelfde behoefte aan warmte en kan te warm of te koud de slaap behoorlijk verstoren. Deze behoefte kan ook worden beïnvloed door medische omstandigheden, waaronder de overgang met zijn opvliegers. Verschillende soorten dekbedden en dekens zijn er voor elke behoefte.

Naast dekbedden en dekens voor elke situatie heeft Sleepcool ook speciale producten om koeler te slapen. Koele oplegkussens en een koele, watergekoelde, matrastopper. Voor slapers die veel transpireren zijn er speciale kussenslopen en matrasopleggen die beter transpiratie afvoeren.

Wat comfort betreft zijn ook de (hoes)lakens en dekbedovertrekken van belang. Satijn en linnen zijn materialen die meer comfort en luxe bieden dan katoen, maar tegen een meerprijs.

En het oog wil ook wat. We hebben een groot assortiment dekbedovertrekken, spreien en quilts om uw slaapkamer er mooi uit te laten zien.

Sorteren op:

  

Mirano sprei

Mirano sprei Mirano sprei
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 21 werkdagen

€ 299,95

  

Noble & Velvet deken

Noble & Velvet deken
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 10 werkdagen

€ 199,95

  

Colour & Wool deken

Colour & Wool deken Colour & Wool deken Colour & Wool deken Colour & Wool deken
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 10 werkdagen

€ 124,95

  

Fashion & Comfort deken

Fashion & Comfort deken Fashion & Comfort deken
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 10 werkdagen

€ 76,95

  

Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH

Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH Waterdichte matrasbeschermer 35cm W3DH

Levertijd 3 werkdagen

€ 68,95

  

Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original)

Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original) Coolpad Mousseo ( vervanging van Chillow original)

Levertijd 3 werkdagen

€ 46,95

  

Coolpad Crystal kussen

Coolpad Crystal kussen Coolpad Crystal kussen
Verkrijgbaar in maten

Levertijd 3 werkdagen

€ 33,95

Chillow Pillow

Chillow Pillow Chillow Pillow Chillow Pillow

Levertijd 3 werkdagen

€ 35,95

  

Pillowcase Coolmax

Pillowcase Coolmax Pillowcase Coolmax Pillowcase Coolmax Pillowcase Coolmax
Verkrijgbaar in maten 40x6060x6040x8060x7050x31

Levertijd 21 werkdagen

€ 45,95

  

Pillowcase Original

Pillowcase Original Pillowcase Original Pillowcase Original Pillowcase Original
Verkrijgbaar in maten 40x6060x6040x8060x7050x31

Levertijd 21 werkdagen

€ 33,95

  

Protect Original matrasbeschermer


Levertijd 21 werkdagen

€ 141,95

  

Siesta Merino wollen babydeken

Siesta Merino wollen babydeken Siesta Merino wollen babydeken Siesta Merino wollen babydeken Siesta Merino wollen babydeken
Verkrijgbaar in maten 115x180

Levertijd 21 werkdagen

€ 129,95