Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Over sleepcool

Annelike Helle en Paul Kleijngeld , docente en interim manager ( met veel ervaring in retail). De webshop is een langgekoesterde droom. Omdat we het leuk vinden en omdat we allebei lekker slapen heel belangrijk vinden, (en wie vindt dat niet….) is de keus voor de artikelen die we willen verkopen gevallen op kwaliteits beddengoed . Ook hebben we gemerkt dat dekbedden die in de winter heerlijk warm zijn, in de zomer ondraaglijk heet kunnen aanvoelen. Wij hebben persoonlijk, een paar jaar geleden, veel moeite moeten doen om een “cool” alternatief te vinden. De koelere, katoenen en linnen dekens, maar ook de heel lichte van wol, kunt U op dit moment zo bij ons bestellen! En natuurlijk koele kussens ( de Chillows ) en Climsom matrastoppers.

Om ons doel (de webwinkel) te realiseren hebben we ons licht opgestoken in binnen-en buitenland, om ervan verzekerd te zijn dat we alleen het allerbeste wat er op de markt te vinden is, aanbieden. En dat is in onze ogen goed gelukt, kijkt U maar eens rond in onze virtuele shop, we zijn er trots op! Natuurlijk blijven we ons assortiment constant uitbreiden en waar mogelijk nog verbeteren. Mocht U nog suggesties hebben, of wensen op slaap gebied, aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen. Wij willen U graag van dienst zijn.

Onze Missie

De deken is de laatste jaren een beetje in ongenade geraakt. Ten onrechte vinden wij. De moderne dekens, gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, wol en mengsels hiervan, zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. Door de juiste keuze te maken, op het juiste tijdstip, kunt u beter slapen, niet te warm, luchtiger.  We willen u een uitgebreid assortiment aanbieden in alle standaardmaten.  Als deken, maar ook als sprei zijn er natuurlijk quilts. Wij hebben een aantal mooie patchworkquilts in het assortiment opgenomen. 

Ook aan kinderen en baby’s is gedacht.  Voor mensen die last hebben van allergieën, die o.a. samenhangen met de huismijt hebben we antiallergische dekens van Vellux en de Raycop die we u zeer kunnen aanbevelen. Bij dekens horen ook lakens daarom hebben we ook een aanbod mooie lakens voor u van (organisch) katoen.  Tenslotte hebben we nog andere artikelen die u helpen aan een goede nachtrust, zoals de Chillow, de Chilipad maar ook de Raycop die u zeker moet bekijken ! 

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij blijven uitkijken naar geschikte, bijpassende, producten.