Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Kussen Soul
Dit product delen?

Kussen Soul

Laat als eerste een review achter

Levertijd 7 werkdagen


Een donzen hoofdkussen met een vulling van 85% witte ganzenveertjes en 15% witte ganzendons. Maat 60x70 cm... lees meer€ 53,95

VOEG TOE AAN WISHLIST


Productomschrijving

Een donzen hoofdkussen met een vulling van 85% witte ganzenveertjes en 15% witte ganzendons.

Maat 60x70 cm.

Donzen hoofdkussens

 

De kussens van Sleepcool zijn van absolute topkwaliteit. Zo ook ons donzen kussen van het merk Cinderella. Doordat er veel lucht tussen het dons zit vangt het kussen veel warmte op, waardoor het een hoog isolatievermogen heeft. Zit zorgt ervoor dat u ’s nachts kunt genieten van een warme, goede nachtrust. Cinderella kussens hebben een duurzame kwaliteit, wat betekend dat de kussens niet alleen lang goed blijven maar ook dat ze hun mooie kleur lang behouden.  Vaak worden dons en veren verzamelt door levend pluk, bij Sleepcool vindt u producten die zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk zijn. Cinderella garandeert dat er geen materiaal van levend pluk in hun producten zijn verwerkt.

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment donzen hoofdkussen

 

Wij hebben een uitgebreid assortiment kussens van onze vertrouwde Nederlandse leverancier, Cinderella. Mensen zijn erg verschillende en dat is ook goed terug te zien in het assortiment kussens. Aangezien er veel verschillende kussens zijn, hebben wij bij Sleepcool een brede keuze aan kussens. Er zit niet alleen verschil in de zachtheid van kussens, maar ook zijn er kussens voor de moeilijke slapers beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten. Deze kussens worden orthopedische kussens genoemd. Maar hier houdt ons assortiment niet op want wij hebben namelijk ook kussens voor de ‘heethoofden’. Er zijn namelijk veel mensen die last hebben van te veel warmte tijdens het slapen. Heeft u hier ook last van kijk dan op onze pagina Chillow kussens.

 

Geniet van een goede nachtrust

 

Ons donzen kussen is één van de beste kussens uit ons assortiment. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst!

 


Specificaties

Materiaal Katoen, Dons
Merk Cinderella bedding

Onze garanties

14 Dagen bedenktijd
Bij alle producten van Sleepcool heeft u 14 dagen de bedenktijd.

Een goede klachtenregeling
Bij klachten toepassing van de geschillenregeling van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

Veilig betalen via o.a. iDeal
Alle betalingen verlopen veilig via een versleutelde verbinding.


Bijlagen

View FileSoul Kussen    Size: (1.31 MB)

Reviews (0)


Vragen (0)

Er zijn nog geen vragen.