Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Koel zomerdekbed Printempo
Dit product delen?

Koel zomerdekbed Printempo

Laat als eerste een review achter

Levertijd 7 werkdagen


Een uitermate licht zomerdekbed voor warme zomernachten Altijd al op zoek geweest naar een heerlijk licht zomerdekbed voor warme zomernachten?.. lees meer€ 40,95

VOEG TOE AAN WISHLIST


Productomschrijving

Een uitermate licht zomerdekbed voor warme zomernachten

Altijd al op zoek geweest naar een heerlijk licht zomerdekbed voor warme zomernachten?

Katoenen dekbedden

 

Vroeger werden bedden vaak opgemaakt met dekens, maar tegenwoordig zijn dekbedden erg populair. Dit komt mede doordat dekbedden het gemakkelijker maken om het bed op te maken. Om het dekbed wordt een dekbedovertrek getrokken omdat een overtrek gemakkelijker is te wassen dan een dekbed. Het dekbed zelf kunt u het beste op een zonnige dag in de buitenlucht laten luchten zodat er frisse lucht bijkomt. Dekbedden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Sleepcool vindt u dekbedden die gemaakt zijn met een wollen, bamboe, katoenen, donzen en synthetische vulling. Zo beschikken wij over een kwalitatief geweldig  katoenen dekbed.

 

Wat veel mensen niet weten is dat een mens gemiddeld één derde van zijn leven in bed doorbrengt. Het is dus zeer belangrijk dat u kiest voor een dekbed dat van goede kwaliteit is. Over het algemeen zijn onze katoenen dekbedden geschikt voor ieder seizoen, dus hoeft u maar één dekbed te kopen.

 

Voor een optimale nachtrust moet de slaapkamertempratuur maar liefst 20 graden zijn. In de koude winterdagen ligt de tempratuur veel lager en hierdoor kunnen veel mensen niet slapen en zijn daardoor ’s morgens erg vermoeid. De dekbedden van Sleepcool zorgen ervoor dat u warm en goed kunt slapen waardoor ’s morgens fit wakker wordt.

 

Cinderella bedding bij Sleepcool.nl!

 

Naast onze katoenen dekbedden beschikt Sleepcool.nl over veel meer dekbedden van onze Nederlandse leverancier Cinderella. Bekijk hier onze volledige collectie dekbedden. Voor vragen, problemen of meer info kunt u ons gerust bellen of mailen!


Specificaties

Materiaal Katoen
Merk Cinderella bedding

Onze garanties

14 Dagen bedenktijd
Bij alle producten van Sleepcool heeft u 14 dagen de bedenktijd.

Een goede klachtenregeling
Bij klachten toepassing van de geschillenregeling van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

Veilig betalen via o.a. iDeal
Alle betalingen verlopen veilig via een versleutelde verbinding.


Bijlagen

View FilePrintempo dekbed    Size: (1.67 MB)

Reviews (0)


Vragen (0)

Er zijn nog geen vragen.