Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Schrijf een review

Schrijf een review over dit product

Hartelijk dank dat u een review wilt schrijven over dit product!


Koel zomerdekbed Cool Bamboo

Koel zomerdekbed Cool Bamboo

.

Bamboe dekbed

 

Als we het hebben over bamboe dan denken veel mensen gelijk aan voedsel van panda’s. Het is ook bekend dat bamboe wordt gebruikt voor parket, vishengels en wapening maar veel mensen weten niet dat bamboe ook wordt gebruikt als textiel voor kleding, luiers, dekbedden etc. Zo is onze Nederlandse leverancier Cinderella één van de weinigen die een bamboe dekbed produceert. Bamboe heeft veel voordelen. Het is bijvoorbeeld hypoallergeen en is dus ideaal voor mensen met allergieën. Daarnaast neemt het ook snel vocht op waardoor u ’s nachts niet zwetend wakker wordt en dus gewoon kunt genieten van een perfect nachtrust.

 


Een bamboe dekbed is het perfecte zomerdekbed

 

Het bamboe dekbed ventileert goed, waardoor de tempratuur onder de deken niet te warm wordt en er geen transpiratie zal ontstaan. Het ademende dekbed werkt dus verkoelend en zorgt ervoor dat u zelfs tijdens de warme zomer dagen kunt genieten van een koel gevoel. Het dekbed heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Zo is het uitermate licht waardoor u geen last heeft van de druk die het dekbed op u uitoefent en heeft het een antibacteriële werking. U wordt verzocht om het dekbed dagelijks zacht op te kloppen en regelmatig te laten luchten, zodat uw dekbed elke nacht in absolute topvorm verkeerd en daardoor lang mee kan gaan. Het bamboe dekbed is antistatisch en zal dus nooit aan uw huid vastkleven.

 

Goed voor het milieu

 

Bamboe is zeer goed voor het milieu. Zo verbruikt het bijvoorbeeld zeer weinig water omdat het geen extra besproeiing nodig heeft. Ook voorkomt bamboe gronderosie omdat de wortels na het kappen blijven staan en daarna weer opnieuw groeien. Kortom een ideaal dekbed voor in de zomer. Voor ons gehele assortiment bezoekt u onze dekbedden pagina waar u nog meer producten en informatie kunt vinden. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel of mail dan naar één van onze specialisten die graag voor u klaar staan.


.

Bijlagen

View FileBamboo dekbed    Size: (1.64 MB)

Reviews (0)Geef jouw beoordeling*
Algemene beoordeling

Prijs-kwaliteit

Voldoet aan verwachting


Je titel*
Je reactie*
Jouw naam of nicknaam*
Upload een profielfoto
De foto mag een jpg, gif of bmp zijn, niet groter dan 4 mb en niet groter dan 160Ɨ160 pixels. Grotere foto's zullen geschaald worden en kunnen er anders uitzien dan het origineel.
(Bestandsnaam.jpg / 50 kb)
 Geen bestand geselecteerd

ANNULEREN