Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Schrijf een review

Schrijf een review over dit product

Hartelijk dank dat u een review wilt schrijven over dit product!


Donzen dekbed Soul 4-seizoenen

Donzen dekbed Soul 4-seizoenen

.

Donzen dekbedden van top kwaliteit

 

De meeste dekbedden zijn gevuld met dons en dit is ook zeer logisch aangezien dons misschien wel de meeste voordelen heeft. Natuurlijk zijn er ook andere isolerende materialen waarmee dekbedden worden gevuld zoals katoen, wol en satijn. Dons is in tegenstelling tot andere materialen erg licht en luchtig en daarbij houdt het ook nog eens de warmte goed vast waardoor u het snel lekker warm krijgt. Omdat het dons erg licht is heeft u geen last van de druk die het dekbed op u uitoefent.

 

4 seizoenen dekbed dons

 

Naast alle voordelen van een donzen dekbed is het donzen dekbed Soul van Cinderella ook nog eens geschikt voor iedere seizoen! U kunt het dekbed dus zowel tijdens de warme zomermaanden als de koude wintermaanden gebruiken. Dit komt omdat het dekbed bestaat uit een zomerdekbed én dekbed dat geschikt is voor de lente en de herfst. Het zomerdeel heeft 45% minder vulgewicht dan het herfstdeel waardoor u tijdens de warmste zomerdag nog steeds kunt genieten van de zachte dons zonder problemen te hebben met slapen door de warmte. Door deze 2 delen aan elkaar te ritsen heeft u een dekbed dat zeer geschikt is voor de koude winterdagen. Zo haalt u dus met aankoop van één dekbed eigenlijk drie dekbedden in huis! Vaak worden donzen dekbedden gemaakt van materiaal die zijn verkregen door ‘levend pluk’. Onze leverancier Cinderella garandeert echter dat er geen materiaal van levend pluk in hun producten is verwerkt!

 

Bij Sleepcool.nl vindt u exclusieve aanbiedingen!

 

Hierboven heeft u de voordelen van een donzen dekbed kunnen lezen, maar wat kan er voor zorgen dat het nog aantrekkelijker wordt? Juist, korting! Bekijk daarom altijd onze outlet pagina en wellicht vindt u precies het product dat u wilt maar dan met een fikse korting. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met één van onze specialisten!

.

Bijlagen

View FileSoul dekbed    Size: (1.41 MB)

Reviews (0)Geef jouw beoordeling*
Algemene beoordeling

Prijs-kwaliteit

Voldoet aan verwachting


Je titel*
Je reactie*
Jouw naam of nicknaam*
Upload een profielfoto
De foto mag een jpg, gif of bmp zijn, niet groter dan 4 mb en niet groter dan 160×160 pixels. Grotere foto's zullen geschaald worden en kunnen er anders uitzien dan het origineel.
(Bestandsnaam.jpg / 50 kb)
 Geen bestand geselecteerd

ANNULEREN