Sleep cool

'voor koel slapen en een “coole” slaapkamer'

Bezorgen & afhalen

De prijzen van de goederen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen voor adressen binnen Nederland € 6,95. Voor bestellingen boven de €100, rekenen we in Nederland geen verzendkosten.

Bij verzendingen naar het buitenland bij een besteding boven de € 100 krijgt u automatisch een korting op de verzendkosten van € 6,75. 
Naar België bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor overige landen: Bekijk de tarievenkaart
Zendingen naar buiten Europa worden altijd verzekerd verstuurd. 

Belangrijke elementen uit de dienstverlening van PostNL zijn :

  • 24-uurs-service: We leveren uw pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding aan PostNL af
  • Track & Trace: U volgt uw pakket online met Track & Trace
  • Zaterdagbezorging: We bezorgen ook op zaterdag
  • Aflevering bij de buren: Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden we het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is.
    Tweede bezorging: Als afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, proberen we het op een later tijdstip een tweede keer.  
  • Alleen huisadres: Door ‘alléén huisadres’ op het pakket te vermelden, wordt er niet afgeleverd bij de directe buren. 
  • Afhalen op het Postkantoor: Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen drie weken de zending op het Postkantoor afhalen.


Indien de verpakking is beschadigd adviseren wij u daarvan een notitie te maken bij het tekenen voor ontvangst. Indien de verpakking zeer beschadigd is kunt u de zending weigeren of in aanwezigheid van de bezorger controleren. 

Mocht u de artikelen willen retourneren dan adviseren wij u van deze dienst gebruik te maken. U kunt een en ander nalezen op deze pagina. Wij verzoeken u eerst contact op te nemen met klantenservice: informatie@SleepCool.nl onder vermelding van uw bestelnummer.

Wij behouden ons het recht voor de goederen met een andere vervoerder te laten bezorgen.